Kind (8) lichtgewond na aanrijding auto tegen geparkeerd voertuig in Geluveld

© TP
Redactie KW

Een aanrijding in het centrum van Geluveld zorgde dinsdagavond voor aanzienlijke schade aan twee voertuigen. Een kind raakte licht gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Ter hoogte van horecazaak In ’t Paradijs in de dorpskern van de Zonnebeekse deelgemeente Geluveld reed een rode Citroën dinsdag rond 22.30 uur tegen een bestelwagen, die geparkeerd stond langs de Menenstraat. In de Citroën zat een 37-jarige bestuurster uit Moorslede en een passagier en een kind van acht jaar, dat met lichte verwondingen werd uit voorzorg overgebracht naar het Jan Yperman Ziekenhuis. De bestelwagen stond volgens politiezone Arro Ieper reglementair geparkeerd.

Total loss

De wagen moest getakeld worden, net als het aangereden voertuig waarin achteraan een kooi geïnstalleerd was. “Voor onze hond”, sprak de eigenaar. “Ik lag te slapen, dus ik heb de aanrijding niet gezien. Ik vrees dat de wagen total loss is.”

Brandweer Westhoek ruimde de brokstukken op en zorgde voor signalisatie op het rijvak richting Geluwe, dat een tijdje versperd was door de gecrashte Citroën.

(TP)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.