https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Jonge bestuurster (24) overleden na klap tegen oplegger

Emmely had geen enkele kans om het ongeval te overleven. © NDZ
Redactie KW

Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een verkeersongeval op de E17 ter hoogte van Kortrijk het leven gekost aan een 24-jarige vrouw uit Deerlijk. Dat gebeurde nadat de vrouw wellicht aan hoge snelheid inreed op een rijdende oplegger.

Een vrachtwagenchauffeur uit Tourcoing (Noord-Frankrijk) was na het leveren van een lading pakjes en colli’s in Zaventem op terugweg naar huis toen hij ter hoogte van de oprit naar Ei een enorme knal hoorde. Omdat de man meteen dacht aan een klapband, vertraagde hij en hield hij enkele honderden meters verder halt op de pechstrook. Pas toen de man uitgestapt was, zag hij hoe de Peugeot 207 achteraan ingereden was op de oplegger en er deels onder zat.

Ook een andere automobilist was intussen gestopt en verwittigde de hulpdiensten. Brandweer, ziekenwagen en een MUG-team snelden ter plaatse maar voor de jonge bestuurster kon geen hulp meer baten. Een verkeersdeskundige kwam in opdracht van het West-Vlaams Parket ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen.

Door het ongeval bleef de rechterrijstrook verschillende uren afgesloten voor het verkeer richting Franse grens. (NDZ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten