Heel wat hinder na ongeval met drie voertuigen

Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Donderdagmorgen raakten 3 voertuigen betrokken bij een ongeval in de Oudenaardsesteenweg. 2 personen werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeershinder was aanzienlijk.

Een dame, die de E17 komende uit Gent had verlaten, wilde de Oudenaardsesteenweg oprijden in de richting van Cowboy Henk. Een chauffeur die op dat ogenblik op de Oudenaardsesteenweg in de richting van Kortrijk reed, wilde op zijn beurt de R8 nemen. Beiden merkten elkaar te laat op waardoor een aanrijding niet meer te vermijden was. Door de klap ging het eerste voertuig aan het spinnen en kwam deze tot stilstand tegen een derde wagen.

2 personen werden met lichte verwondingen, ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer moest door middel van een signalisatiewagen een rijstrook een tijd lang voor het verkeer afsluiten. In combinatie met de ochtendspits bracht dit heel wat verkeershinder met zich mee.

Aan de kruising van de Oudenaardsesteenweg en de combinatie E17 met de R8 gebeuren wel vaker ongevallen. De plaats vormt een belangrijke toegangspoort tot Kortrijk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier