Getuigen van aanrijding gezocht

Redactie KW

Leen Van Hulle (32) uit Dentergem is op zoek naar getuigen van een aanrijding op woensdag 31 maart in Rollegem-Kapelle. De sportieve lerares werd er omstreeks 14.30 aangereden door een terreinwagen en liep daarbij een sleutelbeenbreuk op. De bestuurder van de wagen reed gewoon door.

Leen maakt deel uit van een vrouwenwielergroepje uit Aarsele, maar was er woensdag alleen op uitgetrokken. In de Sint-Jansstraat, in het centrum van Rollegem-Kapelle, liep het verkeerd.

Sleutelbeenbreuk

“Een wagen kwam wel heel dicht gereden. Ik belandde in het gootje en raakte met mijn klikpedaal de achterzijde van de wagen.” Leen botste tegen een betonnen bloembak en kwam ten val. Ze liep een sleutelbeenbreuk op en werd overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis in Roeselare. “De auto reed gewoon door.” Leen zoekt nu getuigen van het ongeval en hoopt dat de bestuurder zich meldt. “De verwondingen zullen wel genezen. Gelukkig is het nu paasvakantie en moet ik geen les geven. Er is ook wel behoorlijk wat schade aan mijn fiets.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten