Frontale botsing in Westkerke

© (Foto BB)
© (Foto BB)
Redactie KW

In de Eernegemsestraat in Westkerke is vrijdagmorgen iets voor 8 uur een frontale botsing gebeurd. Een 78-jarige bestuurster werd ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Door het incident was de straat een uur lang onderbroken.

Het ongeval vond plaats toen de 78-jarige vrouw met haar Opel Corsa wou indraaien in de Bourgognestraat. Ze kwam uit de richting van Westkerke en stond stil vooraleer ze zou indraaien. Op het moment dat ze effectief de baan zou oversteken en gas gaf, werd ze frontaal aangereden door een BMW die uit de richting van Eernegem kwam. Het ging om een zware klap en beide voertuigen werden weggeslingerd.

De 28-jarige bestuurder van de BMW bleef ongedeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten zat de 78-jarige dame nog in shock in haar wagen. Ze werd gekalmeerd en bleek schijnbaar ongedeerd. De kranige vrouw vond een ziekenhuisopname niet nodig, maar is op aanraden van de hulpdiensten toch ter controle overgebracht. Door het ongeval was er een uur lang hinder op de baan en moest het verkeer omrijden. De brandweer werd gevorderd om brokstukken en gelekte vloeistoffen op te ruimen. Beide voertuigen werden getakeld. (BB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.