Fietser overleden na aanrijding in Torhout

© (Foto JVM)
Jan Van Maele
Jan Van Maele Medewerker KW

Woensdagmiddag even over 14 uur gebeurde op de Roeselaarseweg in Torhout een zwaar ongeval. Een man van een fietsend echtpaar die uit Sneppestraat kwam en de Roeselaarseweg wou oversteken schatte de verkeerssituatie verkeerd in. De man overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Terwijl zijn vrouw het verkeer correct inschatte deed de man dat niet en stak hij de baan over. Daar werd hij gegrepen door een wagen die in de richting van Torhout reed. De man was er erg aan toe. Hij werd door de hulpdiensten gereanimeerd en met de mug-heli naar het ziekenhuis overgebracht. De man is in de vooravond in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Zijn vrouw die alles zag gebeuren werd ter plaatse opgevangen door de hulpdiensten. Door het ongeval was de Roeselaarseweg in de richting van Torhout deels afgesloten. Aangezien er getuigen waren van het ongeval werd geen deskundige aangesteld.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.