Fietser (19) gewond na aanrijding op oversteekplaats

© Getty Images
Redactie KW

In de Westendelaan in Nieuwpoort is maandagmorgen om 8.20 uur een 19-jarige fietser in een verkeersongeval betrokken geraakt. De jongeman uit Oostende belandde op de motorkap van een personenwagen en liep stevige verwondingen op.

Volgens de politie Westkust reed een 75-jarige autobestuurder uit Koksijde langs de Kustweg. Hij sloeg rechtsaf in de Westendelaan in de richting van Lombardsijde. Ook de fietser reed in de Westendelaan maar in tegengestelde richting. Hij stak een oversteekplaats voor fietsers over maar de autobestuurder kon hem niet meer ontwijken.

Scheur rechteroor

Het slachtoffer kwam met een harde smak op de motorkap terecht. De jongeman was bij bewustzijn maar raakte gewond aan zijn hoofd en beide knieën. Hij liep ook een scheur in zijn rechteroor op en de jongeman klaagde nog van pijn aan de rechterschouder.

Hij werd met de ziekenwagen overgebracht naar de kliniek. Ook zijn helm raakte beschadigd. De politie kwam ter plaatse voor de vaststellingen. (BB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten