Drie voertuigen betrokken bij ongeval langs Roeselarebaan in Lichtervelde

© BF
Bert Feys
Bert Feys Medewerker KW

Twee werknemers van de firma AG Networks waren maandagvoormiddag iets voor de middag elk met een bestelwagen op weg, toen het nabij het kruispunt van de Roeselarebaan met de Hazelstraat in Lichtervelde verkeerd liep.

Een man van 48 uit Sint-Jans-Molenbeek kwam er plots, zonder voorrang te verlenen, vanuit de Hazelstraat de weg opgedraaid. De eerste van de twee werknemers, een 37-jarige man uit Staden, kon het voertuig niet meer ontwijken. Het kwam tot een serieuze botsing waarna de Opel van de man uit Sint-Jans-Molenbeek naast de weg tegen een haag belandde.

Een 25-jarige man uit Staden, die net achter zijn collega reed, kon zijn voorganger niet meer ontwijken en botste tegen de bestelwagen. Niemand geraakte bij het hele gebeuren zwaargewond, de man uit Sint-Jans-Molenbeek en zijn passagier werden wel met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Torhout.

Twee voertuigen moesten getakeld worden. De brandweer kwam ter plaatse met een signalisatiewagen om de omgeving van het ongeval te beveiligen. Door het ongeval was er een tijdlang verkeershinder langs de drukke verbindingsweg tussen Roeselare en Torhout. In het verleden gebeurden er al tal van ongevallen op het kruispunt.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.