Chauffeur ramt in volle vaart verkeerslichten in Hulste

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.© CLL
De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.© CLL
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Het werd een dinsdagochtend vol puin ruimen in Hulste. Een automobilist week er van haar rijvak af en ramde enkele verkeersborden en -lichten. Ze werd gewond weggebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval deed zich voor op de Brugsesteenweg, kort voor 8 uur. Volgens getuigen reed de wagen, een witte BMW cabriolet, om een nog onbekende reden en met volle vaart tegen de rijrichting in. Ter hoogte van het kruispunt met de Brugsestraat werden verschillende verkeersborden aangereden waarop het voertuig uiteindelijk tegen de verkeerslichten tot stilstand kwam.

De toegesnelde hulpdiensten hielpen de chauffeur, een dame, uit haar wagen waarop ze naar het ziekenhuis werd overgebracht.

Verkeershinder

Zowel de wagen als de infrastructuur liepen heel wat schade op. Wie vanuit Kuurne richting Hulste moest, werd geconfronteerd met aanzienlijke verkeershinder. Ter hoogte van de rotonde met de N36 werd de rijweg volledig afgesloten.

De politie startte een onderzoek naar de precieze omstandigheden van het ongeval. Verschillende indicaties wijzen in de richting van de chauffeur die onwel is geworden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier