BMW raakt zwaar beschadigd bij aanrijding op E17, chauffeur is spoorloos

De BMW moest getakeld worden.© CL
De BMW moest getakeld worden.© CL
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Maandagmiddag reed een vrachtwagen tegen een personenwagen op de E17 in Waregem. De BMW stond op de pechstrook met motorpech. Niemand raakte gewond maar de schade is aanzienlijk.

Een moment van onoplettendheid, meer was er niet nodig om rond 12:20 uur de eigenaar van een BMW personenwagen met heel wat schade op te zadelen.

“Ik kwam met mijn truck uit Frankrijk en reed over de E17 in de richting van Antwerpen haven. De bedoeling was om er een lading medicatie met eindbestemming Beiroet af te leveren. Die zal nu met vertraging op zijn bestemming aankomen vrees ik.”

Chauffeur is spoorloos

De truckchauffeur kwam er met de schrik en een gebroken velg van af. “Ik was wat verstrooid en zag pas laat dat die BMW op de pechstrook stond geparkeerd. Hij stond erg dicht tegen mijn rijvak aan en ik probeerde op het laatste nippertje nog uit te wijken. Mijn vrachtwagen raakte de auto, ik kon pas enkele meters verder tot stilstand komen. In de wagen zat niemand en van de chauffeur is ook geen spoor.”

De vrachtwagen bleef een tijdlang op de pechstrook staan met een gebroken velg. Een gespecialiseerde firma kwam ter plaatse om de truck te herstellen. De BMW werd weggetakeld. De wagen was hevig beschadigd aan de gehele linkerzijde.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier