https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Bestuurder vlucht weg na ongeval in Houthulst maar wordt verraden door oliespoor

© (Foto JH)
Redactie KW

Een bestuurder van een BMW die zondagochtend een ongeval veroorzaakte en vluchtmisdrijf pleegde, werd verraden door het lange oliespoor die hij naliet.

Het ongeval gebeurde zondagochtend rond 7 uur in de Terreststraat in Houthulst. Een man uit Kortemark die een BMW bestuurde ging in de Terreststraat aan het kruispunt met de Lindestraat van de weg af. De wagen ramde er een betonnen straatnaambord van de Lindestraat, een verkeersbord en reed even door een voortuin. De BMW liep flinke schade op. Er lagen brokstukken op de weg en de wagen lekte olie.

De man pleegde toch vluchtmisdrijf met zijn wagen maar liet daarbij een groot oliespoor na. Uiteindelijk moest de man zijn BMW achterlaten in de Kruisstraat in Zarren vanwege het grote olieverlies. Een getuige die de BMW met flinke schade zag staan belde de politie. Zij konden de bestuurder uiteindelijk alsnog aantreffen en lieten hem een ademtest afleggen. Die bleek positief waarna zijn rijbewijs ingehouden werd. De brandweer kwam ter plaatse om het lange oliespoor en de brokstukken op te ruimen. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.