https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

45-jarige Bruggeling sterft na klap tegen boom, zoon uit brandende wagen gered

Redactie KW

Maandagavond even over half negen gebeurde op de E40 in de richting van het binnenland een dodelijk ongeval. De 45-jarige bestuurder overleefde de klap niet, zijn 19-jarige zoon raakte licht gewond.

Tussen Jabbeke en Loppem ging een personenwagen aan het slippen, wellicht door het natte wegdek, en belandde tegen een boom. De klap was enorm. Door de impact vatte de wagen vuur.

Voor de bestuurder, een 45-jarige Bruggeling, kwam alle hulp te laat. Hij overleed ter plaatse.

Automobilisten die voor het ongeval gestopt waren, konden de passagier uit de auto halen. Het betrof de 19-jarige zoon van de bestuurder. Hij liep slechts lichte verwondingen op. Met drie brandblussers slaagden de omstaanders er niet in om het vuur te blussen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Er waren bij het ongeval geen andere voertuigen betrokken. Op het moment van het ongeval was net een zware regenbui gepasseerd, het is onduidelijk of dat aan de basis van het ongeval lag. De rechter rijstrook was een hele tijd afgesloten door de blus- en takelwerkzaamheden.

(JVM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.