https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Bestelwagen rijdt nog maar eens tegen spoorwegbrug in Waregem

© PNW
Redactie KW

De stilaan beruchte spoorwegbrug in de Tjollensstraat heeft nog maar eens schade geëist. Zaterdagochtend reed er zich opnieuw een bestelwagen vast.

Buurtbewoners kunnen stilaan de tel niet meer bijhouden, maar zaterdagochtend heeft een bestuurder zich nog maar eens vastgereden onder de spoorwegbrug, die een maximale doorganghoogte van 2,5 meter heeft. Het ging om een gehuurde bestelwagen van het Anzegemse verhuurbedrijf Delrue.

Het is dus niet de eerste keer dat zoiets voorkomt. De afgelopen jaren kwam er regelmatig een onoplettende chauffeur tot de onaangename verrassing dat zijn wagen vastgereden was. Ook half juni deed zich nog een gelijkaardig incident met een bestelwagen voor, op exact dezelfde plaats.

In 2017 moest een gigantische banner met een waarschuwing soelaas brengen. Toch reed een bestuurder zich kort na het aanbrengen van het spandoek opnieuw vast. De Waregemse gemeenteraad boog zich nadien over het probleem, maar een oplossing kwam er niet. Een metalen constructie met plastic flappen zou te duur zijn, aangezien er vier verschillende toegangswegen tot de brug zijn.

(PNW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.