Bestelwagen knalt tegen elektriciteitspaal, bestuurder lichtgewond

© JVM
Jan Van Maele
Jan Van Maele Medewerker KW

Woensdagmiddag even over 17 uur gebeurde in de Veldstraat op de grens van Sijsele en Sint-Kruis Brugge een spectaculair ongeval.

Een bestelwagen raakte in de smalle straat van de weg en reed in eerste instantie een verkeersbord, raakte vervolgens een betonnen elektriciteitspaal en eindigde uiteindelijk in een weide.

De klap was enorm. De elektriciteitspaal brak doormidden en kwam deels op de weg en deels in de weide terecht. Door de knal werden buurtbewoners opgeschrikt, die ter hulp schoten. Toen ze de bestuurder uit zijn voertuig wilden helpen was deze bewusteloos, maar hij kwam snel bij. De man was lichtgewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. In de straat viel door de omgevallen elektriciteitspaal de stroomvoorziening uit. Eandis kwam ter plaatse om de schade te herstellen. Ook de brandweer kwam ter plaatse om om het wegdek dat vol brokstukken lag op te ruimen. De politie deed de nodige vaststellingen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.