https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Begeleidend voertuig aangereden door uitzonderlijk transport

© (Foto BF)
© (Foto BF)
Redactie KW

Een 36-jarige transportbegeleidster van een uitzonderlijk transport geraakte dinsdagmiddag omstreeks 15 uur ernstig gewond nadat ze nabij het op- en afrittencomplex Roeselare-Izegem werd aangereden door het grote voertuig dat ze begeleidde.

Fanny C. (36) uit Otegem reed met haar voertuig op de Rijksweg richting Izegem. De transportbegeleidster reed met wagentje net voor een uitzonderlijk transport. Aan de verkeerslichten over de brug remde Fanny C., maar de logge achterligger gleed door over het natte wegdek en knalde tegen het wagentje. Fanny C. geraakte daarbij gewond. De hulpdiensten snelden ter plaatse. Na overleg tussen de brandweer en de dokters werd beslist om de vrouw verticaal uit de wagen te bevrijden.

Het dak van het wagentje werd van de auto gehaald en de vrouw werd voorzichtig uit de auto geholpen. Ze werd gewond, maar bij bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis in Roeselare. Door het ongeval was het rechterrijvak van de Rijksweg richting Izegem een tijdlang afgesloten. Dat zorgde voor lichte verkeershinder. De wagen van de bestuurster moest getakeld worden. (BF)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten