Auto rijdt vol in op voorligger

© (Foto CLL)
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Woensdagnamiddag kwam het tot een aanrijding tussen 2 auto’s op de N32. 1 dame werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het was het tweede ongeval op de N32 in slechts enkele uren tijd.

Kort na 14 uur, ter hoogte van het kruispunt met de Moorselestraat, liep het voor een dame aan het stuur van haar Toyota grondig fout. Ze merkte niet op dat het voertuig voor haar aan de verkeerslichten stil stond en reed vol in op de achterkant. “De klap was erg fel en natuurlijk schrokken zowel onze 3 kinderen als wijzelf”, klinkt het bij de chauffeur van het voorste voertuig. “Uiteindelijk heb ik enkel last van een wat pijnlijke nek maar de andere chauffeur, een oudere dame, moest voor verzorging mee naar het ziekenhuis. Ze was compleet van haar melk door het ongeval. Waarschijnlijk moet ze ergens verstrooid zijn geweest waardoor ze niet eens doorhad dat het verkeer stil stond. Met onze wagen kunnen we zelf nog vertrekken dus voor ons valt de schade goed mee.”

Tijdens de vaststellingen en takelwerken werd de afrit richting Moorsele een tijdlang deels afgesloten. Dit bracht lichte hinder met zich mee. Eerder die dag gebeurde er nog een aanrijding op de N32. Op enkele honderden meters van dit voorval kwamen een vrachtwagen en een personenwagen met elkaar in aanraking.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier