Auto komt ei zo na in kanaal terecht na hevige botsing aan Zandvoordebrug

Redactie KW

Bij de Zandvoordebrug in Oudenburg is vrijdagmiddag een zware botsing gebeurd tussen twee voertuigen. Een daarvan belandde ei zo na in het kanaal maar werd nog net opgevangen dankzij de vangrails. De auto is wel total loss. Er vielen geen gewonden.

De precieze omstandigheden en wie uit welke richting kwam, moet blijken uit de vaststellingen van de politie. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Zandvoordsestraat en de Keiweg. Vermoedelijk is het feit dat de verkeerslichten er niet normaal functioneren, maar wel oranje knipperen, de aanleiding. In principe gelden dan de normale voorrangsregels, maar een van de betrokkenen kan verward zijn geweest door de situatie.

Volgens de politie Kouter is er enkel stoffelijke schade. De voertuigen werden getakeld. Door het incident was er enige verkeershinder en moest de politie voor verkeersregeling zorgen. (BB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten