https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Ali (38) uit Gullegem sterft op R8 nadat hij met wagen overkop gaat

© LSi
Redactie KW

Op de Kortrijkse R8 is maandagnacht een man van 38 om het leven gekomen, zo bevestigt de politie van zone Vlas. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Ali Zaaboune, een man van Marokkaanse origine die samen met zijn zwangere vrouw aan het Tjokkenplein in Gullegem woont, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Hij laat een zwangere vrouw en een klein dochtertje na.

De 38-jarige Ali Zaaboune volgde omstreeks 3.30 uur met zijn Volkswagen de Kortrijkse ring in de richting van het knooppunt Kortrijk-West. Op dat moment was hij op weg naar zijn werk bij een Kortrijkse bakker, zoals quasi elke ochtend.

Om een nog onduidelijke oorzaak verloor hij ter hoogte van de Oude Ieperseweg de controle over het stuur en belandde aan de rechterkant van de weg tegen enkele verkeersborden en in de grasberm. Het voertuig ging daarbij over de kop. De hulpdiensten snelden nog ter plaatse maar er kon geen hulp meer baten. De man stierf ter plaatse aan zijn verwondingen.

Ali Zaaboune, een man van Marokkaanse origine, woonde al een jaar of zeven in ons land. Zijn tienerjaren bracht hij door in Nederland. Sinds een jaar woonde hij samen met zijn zwangere echtgenote Fatima en dochtertje op het Tjokkenplein in Gullegem. Eerder woonden ze in Wevelgem.

“Ali was een vriendelijke en beleefde man die alles deed voor zijn gezin en anderen”, vertellen zijn zus en nicht. “Echt een goede man die respectvol met iedereen omging.” Hij laat naast zijn gezin ook nog 2 broers en 3 zussen achter.

Een deel van de Kortrijkse ringweg bleef tijdelijk voor het verkeer afgesloten. (LSi)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten