Afscheidsplechtigheid betreurde Bert Doom donderdag te volgen via livestream

Wijlen Bert en zijn vriendin Emelie met wie hij een half jaar samen was.© gf
Wijlen Bert en zijn vriendin Emelie met wie hij een half jaar samen was.© gf
Redactie KW

De afscheidsplechtigheid van de vorige week overleden Bert Doom (20) uit Lo-Reninge is komende donderdag live te volgen via een livestream van Uitvaartzorg Cornelis in Veurne.

De amper 20-jarige Bert Doom overleed vorige week woensdag in het ziekenhuis aan de nasleep en gevolgen van een ongeval vorige week zondagavond. Toen werd de geliefde landbouwerszoon onwel in zijn wagen op de Hoogstadestraat toen hij richting huis reed.

De jongeman kampte met medische problemen en belandde met zijn wagen in de gracht. Daar botste hij op een paal. Hij werd ter plaatse gereanimeerd door een toegesnelde mugarts maar zijn toestand was van meet af aan erg kritiek. Zijn familie, zijn vriendin Emelie Vansteenland met wie hij een half jaar samen was, en zijn vele vrienden en ex-klasgenoten hoopten dagenlang dat Bert het gevecht zou winnen.

De jongeman had in het verleden al blijk gegeven van een enorme strijdlust, maar het gevecht bleek deze keer te zwaar te zijn. Een afscheidsplechtigheid zou ongetwijfeld heel wat mensen lokken, maar met de nog steeds geldende coronamaatregelen is dat onmogelijk. De uitvaart van Bert is in intieme kring, maar er wordt wel voorzien voor een livestream voor wie de afscheidsplechtigheid toch wil volgen. Wie de stream wil volgen kan daarvoor donderdag vanaf 10.45 uur terecht op https://ervine.be/cornelis-uitvaartzorg-veurne/ . Kies voor optie stream 1. De afscheidsplechtigheid zelf start om 11 uur. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.