https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

73-jarige man buiten levensgevaar na zwaar ongeval in Koekelare

De man zat gekneld en moest bevrijd worden. © JH
Redactie KW

De 73-jarige man die maandag in de vooravond betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval in de Eernegemstraat in Koekelare is intussen buiten levensgevaar. Dat nieuws kreeg de politie dinsdagochtend te horen.

Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur in de Eernegemstraat, in de richting van Koekelare. De 73-jarige A. was onderweg met zijn 73-jarige vrouw naar zijn dochter die langs de kant van de weg woont. De man week met zijn Mercedes eerst even uit naar de rechterkant van de weg, maar draaide plots volledig de weg over om aan de andere kant te parkeren. Op dat ogenblik kwam echter een vrachtwagen van een tuinaannemer aangereden. Die week nog uit maar ramde de Mercedes zwaar in de flank. De vrouw raakte lichtgewond maar A. zat gekneld en moest bevrijd worden.

Zware verwondingen

In de wagen was zijn toestand stabiel maar eenmaal uit de wagen ging de man achteruit. De artsen stabiliseerden gedurende een half uur zijn toestand waarna hij met de mugheli werd overgebracht. A. verkeerde daarna in levensgevaar maar intussen is dat geweken. Hij liep wel zware verwondingen op. Het Brugse parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Daardoor bleef de Eernegemstraat plaatselijk tot 22.45 uur afgesloten tot ook het wrak getakeld kon worden. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten