21-jarige passagier zit gekneld in auto na zware crash

In de Nieuwpoortsesteenweg tussen Zevekote en Gistel gebeurde dinsdag rond 15.50 uur een zwaar ongeval. Een auto week van de rijbaan af en crashte tegen een boom. Een 21-jarige passagier zat met de benen gekneld en werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

© (Foto BB)
© (Foto BB)

Het voertuig kwam uit de richting van Zevekote. De bestuurder verloor de controle over het stuur waarop het voertuig zich op de tegengestelde rijstrook begaf. De wagen botste met de passagierskant tegen een boom langs de kant van de weg. Een alerte buurtbewoner ging meteen hulp bieden en verwittigde de hulpdiensten. De bestuurder van het voertuig was inmiddels uit zijn wagen gekropen. De 21-jarige passagier uit Zevekote verging het erger.

De brandweer werd opgeroepen om de vrouw te bevrijden. Onder begeleiding van de MUG werd ze naar het ziekenhuis in Oostende overgebracht. Ze zou zware verwondingen hebben opgelopen, maar verkeert niet in levensgevaar. Tijdens de interventie van de hulpdiensten was de straat een hele poos afgesloten. De wagen werd nadien getakeld.

(BB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.