21-jarige jongeman uit Menen op slag dood na klap tegen boom

Bij de zware klap brak de wagen van de 21-jarige bestuurder in twee.© Geert Vanhessche
Bij de zware klap brak de wagen van de 21-jarige bestuurder in twee.© Geert Vanhessche
Redactie KW

Een 21-jarige jongeman uit Menen kwam vrijdagavond om het leven bij een zwaar verkeersongeval langs de Stijn Streuvelsstraat in Heestert. Bij een inhaalmanoeuvre verloor hij de controle over het stuur en knalde hij op een boom. Zijn auto brak in twee, de jongeman was op slag dood.

Vrijdagavond rond 20.15 uur wilde een 21-jarige jongeman uit Menen een bestelwagen van een vriend inhalen langs de Stijn Streuvelsstraat in Heestert (Zwevegem). Bij dat manoeuvre in een flauwe bocht ging het gruwelijk mis. Hij verloor de controle over zijn voertuig en knalde tegen een boom. Zijn auto brak in twee en de jongeman, die reed met een voorlopig rijbewijs, was op slag dood. Het achterste deel kwam in een weiland terecht en het voorste, waarin het slachtoffer gekneld zat, een tiental meter verder in de gracht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Door het ongeval was de Stijn Streuvelsstraat vrijdagavond een drietal uur afgesloten. Omdat de omstandigheden van het ongeval duidelijk waren, werd er geen parketdeskundige aangesteld.

(Geert Vanhessche)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.