De hulpdiensten werden rond 16 uur ter plaatse geroepen. Op de Kortrijkstraat, startend aan het kruispunt met de Kazernestraat, liep een verfspoor over verschillende honderden meters. Wie of wat de verf liet vallen bleek een raadsel, al werd de link met het nabij gelegen Flanders Colors snel gemaakt.

Dat het witte goedje zich niet zomaar gewonnen gaf, ondervonden de spuitgasten aan de levende lijve. Onder hoge druk werd met water het gros van de verf verwijderd, waarna werd overgeschakeld op schuurborstels en heel wat handenarbeid.

De gevolgen voor het verkeer waren meteen merkbaar en een extra signalisatiewagen moest worden ingezet.

De hulpdiensten werden rond 16 uur ter plaatse geroepen. Op de Kortrijkstraat, startend aan het kruispunt met de Kazernestraat, liep een verfspoor over verschillende honderden meters. Wie of wat de verf liet vallen bleek een raadsel, al werd de link met het nabij gelegen Flanders Colors snel gemaakt. Dat het witte goedje zich niet zomaar gewonnen gaf, ondervonden de spuitgasten aan de levende lijve. Onder hoge druk werd met water het gros van de verf verwijderd, waarna werd overgeschakeld op schuurborstels en heel wat handenarbeid.De gevolgen voor het verkeer waren meteen merkbaar en een extra signalisatiewagen moest worden ingezet.