De brandweer van Koksijde-Oostduinkerke was zeer vlug ter plaatse en kon uitbreiding van het brandje voorkomen. Er werd nog een controle gedaan met behulp van de ladderwagen op het dak van de keuken rond de schouw van de dampkap, maar alles werd veilig verklaard.

Wel werden een 40-tal gasten die in het restaurant aan het tafelen waren een half uurtje naar buiten gestuurd tot alle controles van de brandweer gedaan waren en de gasten weer veilig naar binnen mochten.

Omdat de wagens van de brandweer een deel van de baan bezetten was er een tijdlang lichte verkeershinder op het kruispunt nabij de zaak.

(JTV)

De brandweer van Koksijde-Oostduinkerke was zeer vlug ter plaatse en kon uitbreiding van het brandje voorkomen. Er werd nog een controle gedaan met behulp van de ladderwagen op het dak van de keuken rond de schouw van de dampkap, maar alles werd veilig verklaard.Wel werden een 40-tal gasten die in het restaurant aan het tafelen waren een half uurtje naar buiten gestuurd tot alle controles van de brandweer gedaan waren en de gasten weer veilig naar binnen mochten.Omdat de wagens van de brandweer een deel van de baan bezetten was er een tijdlang lichte verkeershinder op het kruispunt nabij de zaak.(JTV)