Er waren in de namiddag al problemen met de elektriciteit geweest. Omstreeks 21.50 begon het branden op de zolderruimte. In het dak werd een gat geslagen door de vlammen. Het plafond kwam naar beneden en in de woonruimte is er een enorme waterschade.

De brandweer van Merkem kwam ter plaatse en had de brand snel onder controle. Er vielen geen gewonden. Morgen zal men zien of het huis al dan niet onbewoonbaar verklaard wordt. Volgens de brandweercommandant zou de brand vermoedelijk door een kortsluiting zijn ontstaan.

(AB)

Er waren in de namiddag al problemen met de elektriciteit geweest. Omstreeks 21.50 begon het branden op de zolderruimte. In het dak werd een gat geslagen door de vlammen. Het plafond kwam naar beneden en in de woonruimte is er een enorme waterschade. De brandweer van Merkem kwam ter plaatse en had de brand snel onder controle. Er vielen geen gewonden. Morgen zal men zien of het huis al dan niet onbewoonbaar verklaard wordt. Volgens de brandweercommandant zou de brand vermoedelijk door een kortsluiting zijn ontstaan.(AB)