Een 88-jarige Ieperling stak de straat over ter hoogte van een dagbladhandel en werd aangereden door een wagen, die reed in de richting van de rotonde met de Haiglaan en Veurnseweg. J. B. was levensgevaarlijk gewond en werd afgevoerd naar het Jan Yperman Ziekenhuis. Daar is de man woensdag overleden.

Na de aanrijding nam de personenwagen de vlucht in de richting van de Haiglaan of de Veurnseweg/Noorderring. De eerste getuigen maken melding van een lichtgekleurd voertuig type break/suv met afgeplat kofferdeksel. Woensdagavond omstreeks 17 uur heeft de dader zich aangeboden bij de politie in Ieper. Het gaat om een 25-jarige Ieperling die donderdag weer werd vrijgelaten onder voorwaarden.

Een 88-jarige Ieperling stak de straat over ter hoogte van een dagbladhandel en werd aangereden door een wagen, die reed in de richting van de rotonde met de Haiglaan en Veurnseweg. J. B. was levensgevaarlijk gewond en werd afgevoerd naar het Jan Yperman Ziekenhuis. Daar is de man woensdag overleden.Na de aanrijding nam de personenwagen de vlucht in de richting van de Haiglaan of de Veurnseweg/Noorderring. De eerste getuigen maken melding van een lichtgekleurd voertuig type break/suv met afgeplat kofferdeksel. Woensdagavond omstreeks 17 uur heeft de dader zich aangeboden bij de politie in Ieper. Het gaat om een 25-jarige Ieperling die donderdag weer werd vrijgelaten onder voorwaarden.