Tweede verkeersongeval in twee dagen tijd op kruispunt in Houtem

De brandweer van Veurne en Lo-Reninge kwam snel ter plaatse en kon de man na enige tijd uit zijn wagen halen. © JT
Redactie KW

Aan het kruispunt van de Landmansstraat met de Houtemstraat in Houtem bij Veurne is woensdagvoormiddag opnieuw een zware aanrijding gebeurd. Dinsdag kwam het er ook al tot een zware aanrijding tussen twee wagens.

Een Franse bestuurder negeerde de voorrang en werd aangereden door een bestelwagen die op de Houtemstraat reed. De bestelwagen boorde zich in de flank van de personenwagen die in de sloot werd gekatapulteerd. De brandweer van Veurne en Lo-Reninge moesten de bestuurder uit de gehavende wagen bevrijden. Hij werd lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Veurne.

Krant van West-Vlaanderenhttps://www.facebook.com/krantvanwestvlaanderen/https://www.facebook.comFacebook1280

 

Tweede verkeersongeval in twee dagen tijd op kruispunt in Houtem

Op het kruispunt van de Landmansstraat en de Houtemstraat is alweer een ongeval gebeurd met een wagen. Dinsdag kwam het er nog tot een zware aanrijding tussen twee wagens. Een Franse bestuurder raakte er woensdagmorgen gekneld in zijn wagen. De brandweer van Veurne en Lo-Reninge kwam snel ter plaatse en kon de man na enige tijd uit zijn wagen halen. De man werd lichtgewond naar het ziekenhuis in Veurne gebracht.

Geplaatst door Krant van West-Vlaanderen op Woensdag 20 november 2019

video1.0https://www.facebook.com/krantvanwestvlaanderen/videos/2407527412897102/500

Door wegenwerken in het centrum van Houtem rijden veel wagens om via deze secundaire landelijke weg. De Houtemstraat heeft voorrang op deze weg.

Gisteren/dinsdag was er ook al een gelijkaardig ongeval op het zelfde kruispunt met twee licht gewonden.

(JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier