Twee twintigers uit Antwerpse overleden bij verkeersongeval in Bulskamp

© JTV
Redactie KW

Bij een verkeersongeval op de grens van het landelijke Beauvoorde en Bulskamp (Veurne) zijn woensdag in de late middag twee inzittenden van een personenwagen overleden. De inzittenden zijn inmiddels geïdentificeerd. De bestuurder van het voertuig was een 28-jarige man uit Zoersel, de passagier een 29-jarige vrouw uit Brecht.

De twee zaten in een BMW die op de Boonakkerstraat tussen Beauvoorde en Bulskamp van de weg raakte. Wat ze in het landelijke Beauvoorde vlakbij Veurne deden is niet duidelijk. Het ongeval gebeurde net voorbij het brugje over een beekje in een S-bocht. De wagen ging over de kop en eindigde op zijn dak dwars in de gracht. Door de vele regen stond er behoorlijk wat water in de gracht. Zowel de politie, een mugdienst en de brandweer met duikers waren snel ter plaatse. Met de kraanarm van de brandweerwagen kon de wagen snel uit de gracht worden getakeld. De beide inzittenden bleken overleden te zijn bij aankomst van de hulpdiensten. Wanneer het ongeval precies gebeurde is niet duidelijk want er waren geen getuigen.

Rechtdoor in bocht

Het was een voorbijrijdende automobilist die de wagen op zijn kop zag liggen in het water en de hulpdiensten belde. Dat gebeurde rond 17 uur. Wanneer het ongeval gebeurde is niet duidelijk. De wagen is na een bocht in de Boonakkerstraat rechtdoor gereden en in de gracht terechtgekomen op zijn dak. De twee inzittenden bleken een man en een vrouw te zijn van eind de 20. Hun identificatie verliep moeilijk. De man kon na een tijdje wel geïdentificeerd worden en woont in Zoersel in de provincie Antwerpen. De vrouw had geen papieren op zak en kan inmiddels worden geïdentificeerd. Het gaat om een vrouw van 29 uit Brecht, eveneens in de provincie Antwerpen.

De politie sloot na het ongeval de Boonakkerstraat volledig af voor het verkeer en verwittigde het parket. Die stuurde een deskundige ter plaatse voor onderzoek. Het parket van Veurne onderzoekt de omstandigheden van het ongeval verder. (JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier