Het eerste ongeval gebeurde omstreeks 23.30 uur. Toen reed een man aan hoge snelheid enkel verkeersborden om. In de wagen zaten ook twee kinderen. Volgens ooggetuigen was de man onder invloed van alcohol. "De bestuurder stopte even, maakte een praatje en ging er dan vandoor." Hij kon niet ver weg zijn daar zijn banden stuk waren.

Om 4 uur was het echter opnieuw raak. Toen vloog een wagen over dezelfde rotonde. Tevens was te hoge snelheid hier de oorzaak. Ook deze wagen vluchtte. De politie was steeds vlug ter plaatse. Ondertussen zijn beide bestuurders gevat.

Tijd voor acties

De buren zijn niet te spreken over het stadsbestuur. "Veel beloften maar geen daden. Dit is niet de eerste maal", zeggen boze omwonenden aan het rondpunt. "Als de stad niets doet, zijn we genoodzaakt om acties te ondernemen."

Bij beide ongevallen vielen er geen gewonden.

(CH)

Het eerste ongeval gebeurde omstreeks 23.30 uur. Toen reed een man aan hoge snelheid enkel verkeersborden om. In de wagen zaten ook twee kinderen. Volgens ooggetuigen was de man onder invloed van alcohol. "De bestuurder stopte even, maakte een praatje en ging er dan vandoor." Hij kon niet ver weg zijn daar zijn banden stuk waren.Om 4 uur was het echter opnieuw raak. Toen vloog een wagen over dezelfde rotonde. Tevens was te hoge snelheid hier de oorzaak. Ook deze wagen vluchtte. De politie was steeds vlug ter plaatse. Ondertussen zijn beide bestuurders gevat.De buren zijn niet te spreken over het stadsbestuur. "Veel beloften maar geen daden. Dit is niet de eerste maal", zeggen boze omwonenden aan het rondpunt. "Als de stad niets doet, zijn we genoodzaakt om acties te ondernemen."Bij beide ongevallen vielen er geen gewonden.(CH)