Twee personen lichtgewond en jetski op E17 na aanrijding in Kortrijk

© foto CL
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Bij een aanrijding tussen 2 voertuigen op de E17, vrijdagnamiddag, raakten 2 personen lichtgewond. Ten gevolge van de aanrijding kwam een jetski op de autosnelweg terecht.

Het ongeval vond plaats rond half vijf. In de richting van Antwerpen, ter hoogte van de uitrit Zwevegem-Harelbeke. Een Fiat break probeerde van rijvak te veranderen, maar had de andere wagen, een Volkswagen Polo, te laat opgemerkt. Een aanrijding kon niet meer worden vermeden.

De bestuurder van de Fiat, een man, zat alleen in het voertuig en kwam er met de schrik van af. De inzittenden van de Volkswagen, een dame en een kind, raakten lichtgewond. Zowel het kind, dat te kampen had met verwondingen aan het hoofd als de dame zelf werden naar het AZ Groeninge overgebracht voor verdere zorgen.

Opmerkelijk detail: de Fiat trok op het ogenblik van de aanrijding een aanhangwagen met daarop een jetski. Door de impact kwam die op de E17 terecht, een voorval dat op enorm veel bekijks van het voorbijrijdende verkeer kon rekenen.

Twee personen lichtgewond en jetski op E17 na aanrijding in Kortrijk
© foto CL

De afrit Zwevegem-Harelbeke werd een tijdlang voor het verkeer afgesloten. Wie in die richting moest, diende via Deerlijk om te rijden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier