Twee ongevallen onder invloed alcohol in Torhout

Redactie KW

Om een onbekende reden kwam de bestuuster terecht op het andere rijvak. .De vrouw verkeerde onder invloed van alcohol.

In de Roeselaarseweg in Torhout vond op zaterdagavond om 22.20u een ongeval plaats. Een man (geboren in 1981) uit Zedelgem reed met zijn personenwagen op een verkeersgeleider. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

De man was niet gewond, maar zijn wagen diende getakeld te worden. Hij verkeerde wel onder invloed van alcohol en drugs. Hij legde een positieve ademtest en een positieve drugstest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Frontale botsing Rijselstraat

In dezelfde nacht gebeurde ook een ongeval in de Rijselstraat in Torhout. Rond 1 uur vond een frontale botsing plaats. Een jonge vrouw (geboren in 1990) uit Zedelgem reed met haar personenwagen langs de Rijselstraat in de richting van de Roeselaarseweg. Ter hoogte van huisnummer 119 week zij om nog onbekende reden van haar rijstrook af. Ze kwam in aanrijding met een geparkeerde personenwagen.

Door de klap verloor de jonge vrouw de controle over het stuur en kwam ze terecht op het andere rijvak. Een andere vrouw uit Oudenburg reed op dat moment langs de Rijselstraat in de richting van het centrum. Zij kon de wagen niet meer ontwijken, met een frontale aanrijding tot gevolg. Ze is lichtgewond.

De jonge bestuurster was onder invloed van alcohol en legde een positieve ademtest af. Haar rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Bron: Politie Kouter

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier