Het eerste ongeval gebeurde omstreeks 16.05 uur. "Op het kruispunt van de Elisabethlaan en de Torhoutsesteenweg is er ter hoogte van de verkeerslichten een lichte aanrijding geweest tussen twee voertuigen", vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. "Een 60-jarige man uit Alveringem reed er achteruit met zijn voertuig en raakte daarbij een ander voertuig. De man legde een positieve ademtest af waardoor zijn rijbewijs voor 15 dagen werd ingetrokken."

Het tweede ongeval gebeurde in de Frére Orbanstraat. Daar reed een 59-jarige man uit Oostende met zijn voertuig tegen drie andere voertuigen. "Bij het starten van zijn voertuig had hij waarschijnlijk zijn koppeling niet ingedrukt waardoor de wagen vooruit schoot. Daarbij werden drie voertuigen geraakt. De betrokkene legde eveneens een positieve ademtest af en speelde daardoor zijn rijbewijs kwijt voor 15 dagen", aldus de commissaris.

(JRO)

Het eerste ongeval gebeurde omstreeks 16.05 uur. "Op het kruispunt van de Elisabethlaan en de Torhoutsesteenweg is er ter hoogte van de verkeerslichten een lichte aanrijding geweest tussen twee voertuigen", vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. "Een 60-jarige man uit Alveringem reed er achteruit met zijn voertuig en raakte daarbij een ander voertuig. De man legde een positieve ademtest af waardoor zijn rijbewijs voor 15 dagen werd ingetrokken." Het tweede ongeval gebeurde in de Frére Orbanstraat. Daar reed een 59-jarige man uit Oostende met zijn voertuig tegen drie andere voertuigen. "Bij het starten van zijn voertuig had hij waarschijnlijk zijn koppeling niet ingedrukt waardoor de wagen vooruit schoot. Daarbij werden drie voertuigen geraakt. De betrokkene legde eveneens een positieve ademtest af en speelde daardoor zijn rijbewijs kwijt voor 15 dagen", aldus de commissaris.(JRO)