Twee lichtgewonden bij kop-staartaanrijding aan werken E17

De schade was aanzienlijk en de brandweer werd meteen ter plaatse gestuurd.
Christophe Lefebvre

Maandagnamiddag raakten een personenwagen en een vrachtwagen betrokken in een kop-staartaanrijding op de E17 in Marke. De schade was indrukwekkend, beide inzittenden van de personenwagen werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval had plaats ter hoogte van de zopas gestarte werken, in de richting van Antwerpen. Ter hoogte van de wisselaar met het Ei moest de truckchauffeur, een man van Roemeense afkomst, remmen. Het voertuig dat vlak achter hem reed, merkte dit manoeuvre te laat op en reed vol in op de vrachtwagen.

De schade was aanzienlijk en de brandweer werd meteen ter plaatse gestuurd. “Toch was het niet nodig om beide inzittenden te bevrijden. Er kwam geen knip- of snijwerk aan te pas”, horen we van de brandweerofficier. “Beide personen zijn evenwel toch met lichte verwondingen overgebracht naar het AZ, waar ze de nodige medische zorgen zullen krijgen”.

Het ongeval deed zich voor op het rechtergedeelte van de werf op de E17. Het verkeer werd naar één rijstrook herleid waardoor de verkeershinder meteen voelbaar werd.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.