Twee lichtgewonden bij hevige klap

© (Foto BF)
Redactie KW

Op het kruispunt van de Kouterweg met de Guido Gezellestraat in Izegem gebeurde donderdagavond omstreeks 21 uur een ongeval waarbij twee lichtgewonden vielen. Een van de betrokken chauffeurs negeerde de voorrang van rechtsregel.

Een thuisverpleegster wou met haar wagen het kruispunt oprijden toen er vanuit de Kouterweg een bestelwagen kwam aangereden. Die chauffeur verleende geen voorrang. De thuisverpleegster probeerde nog te remmen, maar kon een zware botsing niet vermijden. De bestelwagen belandde na de botsing tegen een garagepoort, die later die avond gestut moest worden door de brandweer. De thuisverpleegster werd lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelwagen raakte gewond aan zijn neus, maar bleef ter plaatse. Een takeldienst werd opgeroepen om beide betrokken voertuigen, die zwaar beschadigd zijn, weg te voeren.

(BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten