Twee gewonden na knal tegen geparkeerde auto’s en woning

Twee inzittenden raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis gebracht worden. © LSi
Redactie KW

In Izegem is zaterdagavond rond kwart over zeven een zware BMW tegen twee geparkeerde wagens en de gevel van een woning beland. Twee inzittenden raakten gewond. De 40-jarige automobilist uit Izegem had te veel gedronken en speelde zijn rijbewijs voor 6 uren kwijt.

De BMW kwam uit de Baronstraat en draaide links de Reperstraat richting centrumbrug in. Na het indraaien liep het mis. De wagen kwam aan de rechterkant van de weg tegen de geparkeerde Renault van Gwen Bregy terecht. Door de klap vloog die wagen tegen de Honda Jazz van Christel Vermeulen.

Christel had net boodschappen voor haar moeder gedaan en bracht ze bij haar binnen. Gwen woont vlakbij. “Na het werk rond 15 uur had ik het voertuig hier geparkeerd”, vertelt ze. “De wagen is zwaar beschadigd. Ik heb hem nodig voor het werk, om mijn twee kinderen rond te voeren. Dit komt natuurlijk erg ongelegen.”

Na de botsing met de geparkeerde voertuigen knalde de BMW aan de andere kant van de weg tegen de deur en gevel van Peter Carton. “Ik was tien minuutjes voordien nog even met de kinderen naar het speelpleintje wat verderop vertrokken”, aldus Peter. “Plots belde mijn overbuurvrouw. De deur van de garage was nog maar één jaar nieuw.”

Twee inzittenden van het voertuig uit Izegem raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis overgebracht worden. De BMW M550D moest zwaar beschadigd weggetakeld worden. Automobilist Alexander V. (40) uit Izegem legde een positieve ademtest af en moest zijn rijbewijs voor 6 uren inleveren.

(LSi)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier