Een volledig ingedeukte koffer. Een zware tractor. En twee kindjes op de achterbank van de aangereden auto. Maar gelukkig raakte niemand gewond. De schade na het ongeval blijft beperkt tot de achterkrant van de auto.

Een tractor met aanhangwagen reed om 8.20 uur in op de personenwagen. "Ik stond aan te schuiven om de rotonde op te rijden", zegt de bestuurster. "Plots reed die tractor achteraan tegen de auto. Gelukkig kwam hij net voor de achterbank tot stilstand. Want daar zaten mijn twee kinderen."

De auto werd door de klap tegen de voorligger geduwd. Die raakte uiteindelijk slechts licht beschadigd. De drie voertuigen bleven een tijdje staan en dat veroorzaakte - gezien het drukke tijdstip - wel wat verkeershinder. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.

De moeder en haar twee kinderen kwamen met de schrik vrij, maar de wagen werd getakeld. "Die is nog geen half jaar oud", zegt ze. "Dat is dus wel een tegenvaller. Maar goed, ik denk dat we vooral blij moeten zijn dat er niemand gewond raakte. Want dat zou uiteraard veel erger geweest zijn."

(TLG)

Een volledig ingedeukte koffer. Een zware tractor. En twee kindjes op de achterbank van de aangereden auto. Maar gelukkig raakte niemand gewond. De schade na het ongeval blijft beperkt tot de achterkrant van de auto.Een tractor met aanhangwagen reed om 8.20 uur in op de personenwagen. "Ik stond aan te schuiven om de rotonde op te rijden", zegt de bestuurster. "Plots reed die tractor achteraan tegen de auto. Gelukkig kwam hij net voor de achterbank tot stilstand. Want daar zaten mijn twee kinderen."De auto werd door de klap tegen de voorligger geduwd. Die raakte uiteindelijk slechts licht beschadigd. De drie voertuigen bleven een tijdje staan en dat veroorzaakte - gezien het drukke tijdstip - wel wat verkeershinder. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. De moeder en haar twee kinderen kwamen met de schrik vrij, maar de wagen werd getakeld. "Die is nog geen half jaar oud", zegt ze. "Dat is dus wel een tegenvaller. Maar goed, ik denk dat we vooral blij moeten zijn dat er niemand gewond raakte. Want dat zou uiteraard veel erger geweest zijn." (TLG)