Een 45-jarige man uit Damme bestuurde de tractor met een zware aanhangwagen, die geladen was met zand. Op een bepaald moment slipte de tractor weg op het wegdek waardoor de aanhangwagen kantelde en naast de rijbaan tegen een betonnen verlichtingspaal en in de gracht belandde. De paal brak hierdoor en viel op het dak van de tractor die dwars op de weg tot stilstand kwam.

Fluvius diende ter plaatse te komen om de verlichtingspaal weg te nemen en de leidingen te herstellen. De aanhangwagen diende met een kraan uit de gracht getrokken te worden. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De Lepelemstraat was gedurende een drietal uur versperd.

Een 45-jarige man uit Damme bestuurde de tractor met een zware aanhangwagen, die geladen was met zand. Op een bepaald moment slipte de tractor weg op het wegdek waardoor de aanhangwagen kantelde en naast de rijbaan tegen een betonnen verlichtingspaal en in de gracht belandde. De paal brak hierdoor en viel op het dak van de tractor die dwars op de weg tot stilstand kwam.Fluvius diende ter plaatse te komen om de verlichtingspaal weg te nemen en de leidingen te herstellen. De aanhangwagen diende met een kraan uit de gracht getrokken te worden. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De Lepelemstraat was gedurende een drietal uur versperd.