Torhoutenaar legt positieve alcoholtest af na rammen brievenbus en vluchtmisdrijf

Redactie KW

De 26-jarige Torhoutenaar had in Oostkamp een brievenbus aangereden en werd uiteindelijk in de Brugse Lorreinendreef aangetroffen door de politie.

In de Lorreinendreef in Brugge botsten politiemensen vrijdagnacht op een schijnbaar bizar ongeval. Ze troffen een wagen aan in de zijkant, die flink beschadigd was, maar in de buurt leek er helemaal geen schade aan het straatmeubilair te zijn. In de auto zat een man van 26 jaar uit Torhout die volledig verward was en geen enkele zinnig verklaring kon geven.

Geen slachtoffers gevallen

Omdat de politie ervan overtuigd was dat hij vluchtmisdrijf had gepleegd en er mogelijks slachtoffers waren gevallen, werd een verkeersdeskundige aangesteld en het labo van de federale politie opgetrommeld. Na onderzoek bleek de man betrokken te zijn geweest bij een ongeval in Oostkamp waar hij een brievenbus heeft aangereden. Er vielen dus gelukkig geen slachtoffers bij zijn vluchtmisdrijf. De man legde wel een positieve ademtest af en daarop heeft het parket zijn rijbewijs voor 15 dagen ingetrokken. Hij zal zich later bij de politierechter moeten verantwoorden.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier