De brand brak uit omstreeks 03.45 uur en meteen stond het hele gebouw in lichterlaaie. Minstens vier brandweerposten kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden. De stevige rukwinden bemoeilijkten de opdracht. De telecomwinkel en de woning ernaast leken al heel snel verloren. De brandweer deed er dan ook alles aan om de andere aanpalende woningen te redden.

De eigenaars waren op het moment van de brand niet aanwezig. Er raakte niemand gewond. Er werd door het Brugse parket een deskundige aangesteld om de oorzaak te onderzoeken. Men gaat niet uit van kwaad opzet. "Vermoedelijk is de brand accidenteel van aard", klinkt het.

Geplaatst door Stephanie DL op Zaterdag 26 september 2020

De brand brak uit omstreeks 03.45 uur en meteen stond het hele gebouw in lichterlaaie. Minstens vier brandweerposten kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden. De stevige rukwinden bemoeilijkten de opdracht. De telecomwinkel en de woning ernaast leken al heel snel verloren. De brandweer deed er dan ook alles aan om de andere aanpalende woningen te redden.De eigenaars waren op het moment van de brand niet aanwezig. Er raakte niemand gewond. Er werd door het Brugse parket een deskundige aangesteld om de oorzaak te onderzoeken. Men gaat niet uit van kwaad opzet. "Vermoedelijk is de brand accidenteel van aard", klinkt het.Geplaatst door Stephanie DL op Zaterdag 26 september 2020