Spectaculair ongeval op E403 maar geen gewonden

© CLL
Christophe Lefebvre

Donderdagnamiddag raakte een voertuig van de weg af op de E403 in Moorsele. Heel even werd gevreesd dat het voertuig in brand zou schieten. Als bij wonder raakte niemand gewond.

Rond 16 uur wijkt de wagen, een Renault met een dame aan het stuur, van het rijvak af. De vrouw reed in de richting van Wevelgem en kon haar wagen niet meer onder controle krijgen, waardoor ze in de berm terecht kwam. De schade was indrukwekkend, toch raakte de vrouw als bij wonder niet gewond en kon ze zelf uit haar voertuig kruipen om de hulpdiensten te verwittigen.

Geen verkeershinder

Even werd gevreesd dat het voertuig vuur zou vatten, waardoor ook de brandweer ter plaatse kwam. Dat bleek echter loos alarm, waardoor de spuitgasten al snel weer huiswaarts konden keren.

Het onderzoek zal de verdere details van dit incident moeten blootleggen. De feiten zorgden voor heel wat bekijks door voorbijrazende auto’s, maar van verkeershinder was geen sprake.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten