Slachtoffer(s) auto-ongeval kiezen het hazenpad

De slachtoffer(s) lieten hun beschadigde wagen achter op het midden van de rijbaan. © CL
Redactie KW

Een vreemd ongeval zadelde de hulpdiensten zondagavond 4 oktober met heel wat vragen op. Op de E17 troffen ze er een beschadigd voertuig aan maar van de inzittenden was geen spoor te bekennen.

Het waren passanten die rond 19.30 uur alarm sloegen. Op de E17, in de richting van Gent ter hoogte van de verkeerswisselaar in Aalbeke, stond een beschadigd voertuig midden op de rijbaan. Zowel brandweer als politie snelden ter plaatse en troffen er inderdaad het voertuig, een Peugeot Partner met Franse nummerplaten, aan maar de inzittenden waren verdwenen.

Volgens de brandweerofficier ter plaatse zaten naar alle waarschijnlijkheid 2 personen in de wagen. “Om een nog onbekende reden knalden ze tegen een van de betonnen blokken op de wisselaar”, klinkt het. “De klap moet aanzienlijk zijn geweest als we ons baseren op de schade aan het voertuig.”

Omgeving uitgekamd

“Naar alle waarschijnlijkheid zullen zowel de chauffeur als de passagier wel verwondingen hebben opgelopen maar ze kozen het hazenpad. We hebben de buurt nog grondig uitgekamd, om er zeker van te zijn dat ze niet ergens waren bezweken aan hun verwondingen maar van die mensen is er geen spoor.”

Het voertuig werd getakeld en de politie startte een onderzoek naar de omstandigheden van dit merkwaardig voorval. (CL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier