Slachtoffer dodelijk ongeval nog niet geïdentificeerd

Op het kruispunt van de Natiënlaan met de Hoornstraat kwam een voetganger onder een vrachtwagen terecht. © Jan Van Maele
Redactie KW

Op de Natiënlaan in Moerkerke (Damme) kwam donderdagmiddag om 12 uur een voetganger om het leven. Het parket tracht intussen de identiteit te achterhalen van de man.

Rond 12 uur donderdagmiddag gebeurde op de Natiënlaan in Moerkerke Damme een dodelijk ongeval. Op het kruispunt met de Hoornstraat kwam een voetganger onder een vrachtwagen terecht. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar voor de man kwam alle hulp te laat. Hij overleed ter plaatse.

Substituut-procureur Fien Maddens: “Het slachtoffer had niets bij zich van identiteitsdocumenten en kon nog niet geïdentificeerd worden. Er werd een verkeersdeskundige aangesteld om de omstandigheden van het ongeluk in kaart te brengen. Mogelijk zou er vandaag nog of morgen een autopsie op het lichaam uitgevoerd worden.”

Het lichaam bevindt zich momenteel bij een Damse begrafenisondernemer. Het zou gaan om een persoon met een donkere huidskleur. (JVM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier