Seppe zoekt eigenaar van aangereden hond

De aangereden hond was van het type op de foto. © MVO
Redactie KW

Vandaag in de vroege ochtend was Seppe De Potter met zijn recent gekochte auto op weg naar zijn werk, toen hij in de Veurnestraat in De Panne plots werd opgeschrikt door een hond die de weg plots overstak. Het kwam tot een botsing waarna het dier opstond en wegliep. Seppe hoopt nu de eigenaar te vinden zodat de hond de juiste zorgen kan krijgen.

“Rond 3.30 uur deze morgen reed ik voorbij een geparkeerde wagen vlak voor de splitsing met de wijk aan de Driedistelweg. Ik schrok me dan ook rot wanneer plots een loslopende hond, type Duitse herder of een variant van dit hondenras, van achter de geparkeerde wagen uit voor mijn wagen verscheen.

Helaas bedroeg de afstand slechts drie meter tot mijn voorbumper en kon ik het dier onmogelijk nog ontwijken. Los van de materiële schade ben ik erg aangedaan door het feit dat ik iemands huisdier heb aangereden. Het dier is na de botsing onmiddellijk opgestaan en verdween zo snel als hij/zij was gekomen.”

“Ik deed al aangifte bij de politie, maar daar konden ze tot op heden de eigenaar niet terugvinden. Ik hoop met deze oproep de eigenaar van de hond snel te kunnen opsporen. Zelf ben ik een dierenvriend en ik hoop dat het dier een dierenarts of tenminste zijn baasje terugvindt en de juiste zorgen krijgt”, besluit Seppe. (MVO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier