Schilder uit Ingelmunster kritiek na werkongeval in Kachtem

© BF
Redactie KW

Langs de Manestraat in Kachtem gebeurde donderdagochtend omstreeks 10 uur een ernstig werkongeval. Zelfstandig schilder Steven D. uit Ingelmunster werd in heel kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De 45-jarige Ingelmunstenaar en zelfstandig schilder Steven D. was donderdagochtend volop bezig met het uitvoeren van schilderwerken in een loods langs de Manestraat in Ingelmunster toen het plots volledig verkeerd liep.

De schilder, die bij zijn opdracht gebruik maakte van een hoogtewerker, geraakte met zijn hoofd geklemd tussen de lift waar hij op stond en de automatische poort van de loods. De man werd na het incident aangetroffen waarna de hulpdiensten kort daarna toesnelden. De brandweer werd opgeroepen om de geknelde schilder te bevrijden uit zijn benarde situatie, maar uiteindelijk moest de brandweer nauwelijks ingrijpen. De hulpdiensten vonden de schilder levenloos terug. De schilder werd ter plaatse gereanimeerd en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Izegem. Op dat ogenblik was zijn toestand bijzonder kritiek. (BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier