Zondagmorgen omstreeks 5.30 uur werd de brandweer van Veurne en De Panne uitgestuurd naar de Jagersstraat in Houtem bij Veurne. In een afgelegen woning was brand ontstaan in de woonkamer.

De brand was vrij snel onder controle maar er moest toch heel wat rook uit de woning worden geventileerd. De brand zou zijn ontstaan nabij een zetel en een salontafel in de woonkamer.

De bewoner werd gelukkig op tijd gewekt door het brandalarm van een rookmelder. Hij bluste grotendeels zelf de brand met een tuinslang. De brandweer bluste na en ventileerde de woning.

(JT)

Zondagmorgen omstreeks 5.30 uur werd de brandweer van Veurne en De Panne uitgestuurd naar de Jagersstraat in Houtem bij Veurne. In een afgelegen woning was brand ontstaan in de woonkamer. De brand was vrij snel onder controle maar er moest toch heel wat rook uit de woning worden geventileerd. De brand zou zijn ontstaan nabij een zetel en een salontafel in de woonkamer. De bewoner werd gelukkig op tijd gewekt door het brandalarm van een rookmelder. Hij bluste grotendeels zelf de brand met een tuinslang. De brandweer bluste na en ventileerde de woning.(JT)