Zijn levenloze lichaam kon zaterdagochtend gevonden worden. In de caravan was het flink warm door een gaskachel die volop brandde. Omdat niet meteen duidelijk was wat de doodsoorzaak was, kwam het gerechtelijk labo en de wetsdokter ter plaatse. De site werd volledig afgesloten.

Uiteindelijk bleek CO in de niet-verluchte caravan de boosdoener. Verder onderzoek zal moeten uitmaken waarom hij daar precies overnachtte en wie hem de caravan ter beschikking stelde of verhuurde.

Bij vzw De Schure wenste men geen commentaar te geven.

(LSi)

Zijn levenloze lichaam kon zaterdagochtend gevonden worden. In de caravan was het flink warm door een gaskachel die volop brandde. Omdat niet meteen duidelijk was wat de doodsoorzaak was, kwam het gerechtelijk labo en de wetsdokter ter plaatse. De site werd volledig afgesloten. Uiteindelijk bleek CO in de niet-verluchte caravan de boosdoener. Verder onderzoek zal moeten uitmaken waarom hij daar precies overnachtte en wie hem de caravan ter beschikking stelde of verhuurde.Bij vzw De Schure wenste men geen commentaar te geven. (LSi)