Post-its zetten Dag van de Brandweer in de kijker

Jan Van Maele
Jan Van Maele Medewerker KW

4 mei is de internationale Dag van de Brandweer, dat gaat natuurlijk ook in de post Brugge niet onopgemerkt voorbij. In de voorpost aan de Warandebrug plakten de brandweermannen en -vrouwen het grote raam vol post-its om een grote vlam te maken.

De boodschap dit jaar is immers ‘Let’s stick together’ en wordt overal in de verschillende kazernes met post-its in de vorm van een vlam aangebracht. Zo willen de brandweerlui het samenhorigheidsgevoel aanwakkeren en mensen wat meer doen samenkleven. Want de brandweer kleeft aan elkaar, zeker in moeilijke tijden.

Waar ze vorig jaar de zorgsector nog een hart onder de riem staken, is er dit jaar dus de bestickeringscampagne. Alle brandweerlieden kregen een originele magneet om het ‘Let’s stick together’-gevoel in de verf te zetten.

Ook burgemeester Dirk De fauw bracht de voorpost een bezoekje en bedankte de brandweermannen voor hun inzet en toewijding. Hij overhandigde een waardebon voor een later te organiseren barbecue, wat ten volle geapprecieerd werd.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.