Porsche crasht op vluchtheuvel en komt tot stilstand tegen grote kerstboom in Oostduinkerke

De wagen moest getakeld worden. © BB
Redactie KW

Een Porsche Macan is woensdagnacht rond 3.00 uur gecrasht tegen een verkeerslicht, enkele paaltjes en een grote kerstboom op de vluchtheuvel voor het voormalig gemeentehuis van Oostduinkerke, op de hoek van de Dorpsstraat en de Leopold II-laan.

Het voertuig kwam uit de Leopold II-laan maar de persoon achter het stuur schatte het kruispunt verkeerd in. Een verkeerslicht sneuvelde op de vluchtheuvel brak af en kwam onder de Porsche Macan S terecht. Ook enkele paaltjes en borden met plaatsaanduidingen deelden in de brokken. Uiteindelijk kwam het voertuig tot stilstand tegen een kerstboom van de gemeente Koksijde, al bleef die relatief ongeschonden. Niemand raakte gewond en de politie kwam ter plaatse.

De omstandigheden van het ongeval zijn echter niet geheel duidelijk en worden verder onderzocht, laat de politie Westkust weten. Er is namelijk discussie over wie er achter het stuur zat van de wagen. Over vaststellingen omtrent alcohol achter het stuur kan bijgevolg nog niets worden meegedeeld. De politie liet het voertuig takelen.

(BB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier