Ze konden de Porsche op de pechstrook parkeren en uitstappen. Toen ze nog maar net aan de kant stonden, begon de wagen te roken en vloog hij in brand. De toegesnelde brandweer kon de Porsche niet meer redden. Hij brandde volledig uit.

De man die de wagen verkocht had, kwam ter plaatse en zit verveeld met de hele zaak. Mogelijk ligt een fabricagefout aan de basis van het technisch defect en de brand. De wagen, die nog maar 20.000 km had en technisch volledig in orde was, zal onderzocht worden op mogelijke gebreken. Door de brand was er file vanaf Brugge.

(JVM)

Ze konden de Porsche op de pechstrook parkeren en uitstappen. Toen ze nog maar net aan de kant stonden, begon de wagen te roken en vloog hij in brand. De toegesnelde brandweer kon de Porsche niet meer redden. Hij brandde volledig uit. De man die de wagen verkocht had, kwam ter plaatse en zit verveeld met de hele zaak. Mogelijk ligt een fabricagefout aan de basis van het technisch defect en de brand. De wagen, die nog maar 20.000 km had en technisch volledig in orde was, zal onderzocht worden op mogelijke gebreken. Door de brand was er file vanaf Brugge.(JVM)