Vrijdagnamiddag botsten twee politiewagens tijdens een achtervolging frontaal op elkaar, daarbij raakten vier agenten gewond.

Inbrekers werden in Moeskroen op heterdaad betrapt en sloegen met een gestolen auto op de vlucht voor de politie. Toen ze op de N58 ter hoogte van Rekkem plots rechtsomkeer maakten, verrasten ze met hun plotse manoeuvre een politiecombi en een Volvo politiewagen. Beide politievoertuigen botsten frontaal op elkaar, wat meteen ook het einde van de achtervolging betekende. Vier agenten van het Moeskroense politiekorps raakten bij de botsing gewond, één agent zat een tijdlang gekneld.

De inbrekers konden ontkomen.

(CB)

Vrijdagnamiddag botsten twee politiewagens tijdens een achtervolging frontaal op elkaar, daarbij raakten vier agenten gewond.Inbrekers werden in Moeskroen op heterdaad betrapt en sloegen met een gestolen auto op de vlucht voor de politie. Toen ze op de N58 ter hoogte van Rekkem plots rechtsomkeer maakten, verrasten ze met hun plotse manoeuvre een politiecombi en een Volvo politiewagen. Beide politievoertuigen botsten frontaal op elkaar, wat meteen ook het einde van de achtervolging betekende. Vier agenten van het Moeskroense politiekorps raakten bij de botsing gewond, één agent zat een tijdlang gekneld. De inbrekers konden ontkomen. (CB)